Industriepark 1241/1
3545 Halen, België

Ledlines.be gebruikt cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Lees meer
Ledlines.be

Over Ledlines

Partnership is key

Speciaal voor u als installateur, installatiebedrijf, interieurbouwer, architect of studiebureau, heeft Ledlines in januari 2018 de verlichtingsmarkt benaderd met een specifiek gamma verlichtingsoplossingen. Wij geloven sterk dat unieke projecten enkel kunnen ontstaan door langetermijn-partnerschappen waarbij de eindklant centraal staat. Wij leveren de gepaste verlichtingsoplossing op het juiste moment vanuit onze vestiging in Halen, België.

Ledlines staat voor kwalitatieve producten aan een correcte prijszetting. Deze producten komen terug doorheen de verschillende productlijnen van Ledlines. Het gamma gaat van de ‘Linear Line’, waarbij de aandacht uitsluitend op high-end, lineaire verlichtingsoplossingen wordt gelegd, tot het gamma van de ‘Industrial Line’, waar bijvoorbeeld functionele noodverlichting en zelfs explosievrije armaturen worden aangeboden. Voor het volledige aanbod kunt u terecht in onze catalogus.

Sustainable development

De overtuiging bij Ledlines is groot wanneer het gaat over goede samenwerkingen met partners. Volgens Ledlines is het goed realiseren van een project enkel mogelijk wanneer architect, installatiebedrijf en fabrikant nauw samenwerken met hetzelfde doel, namelijk de eindklant een superieur resultaat bezorgen. Dit wil zeggen: return on investment creëren, energiebesparing garanderen, beter werk- en omgevingslicht realiseren … En dit alles op een ecologische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Vragen? Contacteer ons

Volg ons op Instagram en op Facebook