Industriepark 1241/1
3545 Halen, België

Ledlines.be gebruikt cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Lees meer

Maatwerk

Om het gamma lijnverlichting compleet te maken biedt Ledlines ook maatwerkoplossingen aan. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende modellen en 3 verschillende kleuren: zilver, wit en zwart. Samen met de installateur gaat Ledlines voor een zeer snelle installatie, en dat dankzij een eenvoudige assemblage en eenvoudige (hoek-)connecties. De armaturen hebben een lage UGR-waarde (UGR<17), waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantoortoepassingen.

Selectie materialen

Voor maatwerktoepassingen heeft Ledlines gekozen om met hoogwaardig aluminium 6063 te werken. Daarom heeft het armatuur een goede koeling en een hoge levensduur van 50.000 branduren. Er wordt gewerkt met een PC-cover om het armatuur van een egale lichtlijn te voorzien. Verder bevat het toestel een stabiele 3-in-1-driver met 3 jaar garantie. Deze driver zorgt samen met Ledlines ledchips voor een lumenoutput van 105 Lm/W.

Levertermijnen

Bij Ledlines zijn alle materialen op voorraad, behalve voor maatwerk. Bij maatwerk geldt er voor kleinere aantallen een levertermijn van 15 tot 25 dagen; voor grotere projecten (meer dan 100 stuks) dient men rekening te houden met een levertermijn van 45 tot 60 dagen.

Prijs

Ledlines armaturen zijn van erg goede kwaliteit. Om die reden is Ledlines zeker niet de goedkoopste aanbieder op de markt maar het staat garant voor een lange levensduur en garantie van 3 – 5 – 7 jaar. De prijzen zijn terug te vinden in de prijslijst en in de catalogus. Maar voor specifieke projecten kan er best offerte aangevraagd worden via info@ledlines.be

Bestellen

Bestellen kan heel eenvoudig en snel bij Ledlines. Mail uw projectaanvraag naar info@ledlines.be en ze wordt binnen de 24 uur behandeld en opgevolgd. Gelieve speciale wensen of toepassingen duidelijk te vermelden.

Bekijk onze realisaties