Ledlines.be gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Meer info

Leer Ledlines kennen

Partnership is key

Speciaal voor u als installateur, installatiebedrijf, interieurbouwer, architect of studiebureau, heeft Ledlines in januari 2018 de verlichtingsmarkt benaderd met een specifiek gamma verlichtingsoplossingen. Wij geloven sterk dat unieke projecten enkel kunnen ontstaan door langetermijn-partnerschappen waarbij de eindklant centraal staat. Wij leveren de gepaste verlichtingsoplossing op het juiste moment vanuit onze vestiging in Scherpenheuvel, België.

Ledlines staat voor kwalitatieve producten aan een correcte prijszetting. Deze producten komen terug doorheen de verschillende productlijnen van Ledlines. Het gamma gaat van de ‘Linear Line’, waarbij de aandacht uitsluitend op high-end, lineaire verlichtingsoplossingen wordt gelegd, tot het gamma van de ‘Industrial Line’, waar bijvoorbeeld functionele noodverlichting en zelfs explosievrije armaturen worden aangeboden. Voor het volledige aanbod kunt u terecht in onze catalogus.

Geschiedenis

Since then, up to now

In 2009 startte Celle Van Genechten een elektro-technische groothandel in Scherpenheuvel met een breed aanbod aan verlichting. Sinds 2009 groeit de verlichtingsmarkt zeer sterk vanwege de opkomst van led-verlichting. Het bedrijf specialiseerde zich dan ook in led-verlichting en heeft een uiterst sterke know-how gecreëerd op vlak van verlichting. Sinds 2014 is Wies, de zoon van Celle , mee actief in het bedrijf om ervoor te zorgen dat de vergaarde kennis rond verlichting niet verloren gaat en verder ontwikkeld wordt. In 2018 nam Wies de leiding van het bedrijf over van zijn vader om op die manier de toekomst van het familiebedrijf te garanderen.

Strategie

Sustainable development

De overtuiging bij Ledlines is groot wanneer het gaat over goede samenwerkingen met partners. Volgens Ledlines is het goed realiseren van een project enkel mogelijk wanneer architect, installatiebedrijf en fabrikant nauw samenwerken met hetzelfde doel, namelijk de eindklant een superieur resultaat bezorgen. Dit wil zeggen: return on investment creëren, energiebesparing garanderen, beter werk- en omgevingslicht realiseren … En dit alles op een ecologische, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontmoet ons team

Volg ons op Instagram en op Facebook

Ledlines

Ontmoet ons team

Marc Voeten

Accountmanager

marc@ledlines.be
+32 475 65 58 71

An Gooris

Accountmanager

an@ledlines.be
+32 483 65 65 45

Nathan Vandeven

Accountmanager

nathan@ledlines.be
+32 479 51 26 10

Wies Van Genechten

Managing Director

wies@ledlines.be
+32 472 42 62 01

Lieven Vandebeek

Project Engineer

lieven@ledlines.be
+32 16 79 90 22

Ben Mattheus

Technical Engineer

ben@ledlines.be
+32 (0) 16 79 90 22

Jasper Stinckens

Purchase and Logistics Coordinator

jasper@ledlines.be
+32 (0) 16 79 90 22

Dorien Verhoft

Management Assistant

dorien@ledlines.be
+32 16 79 90 22

Bram Bollen

Logistics


Ontdek al onze Ledlines producten